112 nieuws Merksem

Grote verkeersactie

Het wijkteam van Merksem controleerde deze week samen met het verkeersondersteuningsteam, de mobiele eenheid, de verkeerspolitie, de Vlaamse belastingsdienst en inspecteurs van de RVA en de RSZ op de Bredabaan.

In totaal werd voor meer dan 18 000 euro aan achterstallige belastingen geïnd. Een bestuurder met een achterstand van bijna 3 000 euro zag zijn voertuig getakeld worden. Ook een onverzekerd en ongekeurd voertuig werd in beslag genomen. Een andere bestuurder moest zijn opgevoerde bromfiets achterlaten bij de politie. Iemand reed rond ondanks een rijverbod en zag zijn wagen getakeld om nieuwe inbreuken te voorkomen.

Er werd ook extra aandacht besteed aan koeriers. Op die manier werden heel wat inbreuken rond onder andere zwartwerk vastgesteld.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.