Start van eerste Oosterweelwerkzaamhededen – nutswerken Groenendaallaan

Vanaf eind april lokale hinder langs de Groenendaallaan.

Als voorbereiding op de bouw van de Bypass, de tijdelijke snelweg naast de bestaande Ring, worden enkele nutsleidingen langs de Groenendaallaan verlegd vanaf het laatste weekend van april tot september. Deze werken brengen plaatselijke hinder met zich mee.

Tussen 30 april en september vinden werken plaats om de nutsleidingen te verleggen. Tijdens die periode zal de verkeerssituatie in de omgeving van de Groenendaallaan tussen Luchtbal en Merksem regelmatig wijzigen. Zo zijn er tijdstippen waarop er minder rijstroken beschikbaar zijn op de Groenendaallaan en zijn er plaatselijke omleidingen mogelijk.Deze werken hebben impact op het wegverkeer, voetgangers en fietsers en de omgeving van de Columbiastraat in Luchtbal, de Lambrechtshoekenlaan in Merksem en de Groenendaallaan. Het treinstation Luchtbal blijft bereikbaar tijdens deze werken, maar niet langs de ingang aan de zijde van het tankstation Total aan de Groenendaal.

Een overzicht van de belangrijke momenten tijdens deze werken:

 • 17 tot 28 mei
  • 1 rijstrook minder op de Groenendaallaan richting Luchtbal
  • Columbiastraat is afgesloten voor wegverkeer
 • Weekend van 4 tot 6 juni
  • Oprit Merksem richting Nederland en afrit vanuit het zuiden naar Luchtbal worden plaatselijk omgeleid
 • 5 tot 16 juli
  • Oprit Merksem richting Nederland wordt plaatselijk omgeleid
  • 1 rijstrook beschikbaar op de Groenendaallaan richting Luchtbal

(c) Lantis

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.