Hondenloopzone aan de Gruisweg in Merksem officieel geopend

Op vrijdag 18 juni werd de grote hondenloopzone aan de Gruisweg in Merksem officieel geopend door schepen voor Dierenwelzijn Els van Doesburg, samen met districtsburgemeester Luc Bungeneers en districtsschepen voor groen Gibert Verstraelen. De nieuwe hondenloopzone werd onderwijl goedgekeurd door enkele enthousiaste viervoeters.

De hondenloopzone aan de Gruisweg, een fietspad tussen de Hypermarkt Carrefour van Schoten en winkelcenter Winkelstap, is met zijn 4000 vierkante meter de grootste hondenloopzone van Merksem en omstreken. De hondenloopzone wordt omhelsd door een groene buffer, wat het er samen met de zitbanken en de extra sassen aan de ingangen aangenaam vertoeven maakt voor zowel viervoeters als hun baasjes.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.