112 nieuws Merksem

Overtredingen vastgesteld bij garages

Het wijkteam van Merksem controleerde dinsdag samen met de milieuwacht van de stad Antwerpen enkele garages in hun werkgebied. Bij één garagehouder werden verschillende bouwovertredingen vastgesteld. Er waren een smeerput en een verharde oprit aangelegd zonder de nodige vergunningen. Ook op het vlak van de milieuwetgeving werden er verschillende inbreuken vastgesteld. Bovendien was de uitbater niet in orde met de vereiste vergunningen voor het uitbaten van een garage. Tot slot kreeg hij ook een boete voor het negeren van het rookverbod.

Een andere garage bleek ook in overtreding tegen de milieuwetgeving. Er werd ook een inbreuk vastgesteld op de camerawetgeving en er was gevelreclame aangebracht zonder toestemming.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.