Werken aan tramsporen op Bredabaan en haltes ‘Merksem Oudebareel’ en ‘Merksem Burgemeester Nolfplein’

Fluvius vernieuwt de kabel van de openbare verlichting ter hoogte van 2 haltes op Bredabaan. Er is plaatselijk hinder en de haltes worden tijdens de werken niet bediend.

  • Halte Oudebareel (staduitwaarts) tot vrijdag 20 augustus
    De rijstrook ter hoogte van deze halte is plaatselijk afgesloten. Het verkeer kan staduitwaarts rijden via de tram-busbaan. Broeder Frederikstraat is afgesloten voor verkeer. Plaatselijk geldt er een parkeerverbod.
  • Halte Burgemeester Nolf (stadinwaarts) van maandag 23 augustus tot vrijdag 27 augustus
    De rijstrook ter hoogte van deze halte is plaatselijk afgesloten. Het verkeer kan stadinwaarts rijden via de tram-busbaan (ter hoogte van huisnummers 382 tot 290). Het kruispunt Bredabaan-Houthulststraat is eveneens afgesloten voor verkeer.
  • Herstellingswerken tramsporen van donderdag 19 augustus tot woensdag 25 augustus
    Tussen 19 en 25 augustus werkt De lijn aan de sporen op de Bredabaan ter hoogte van huisnummer 894. Hierdoor is er 1 rijstrook minder beschikbaar in beide richtingen. Op zondag 22 augustus zijn tram 2 en 3 één dag buiten dienst.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.