Prikdag voor (leden van) sportclubs in VacCovid

(Sport)clubs of -verenigingen kunnen in groep met hun leden tussen 12 en 25 jaar langskomen in VacCovid van 11 tot 15 uur op zaterdag 28 augustus. De leden kunnen zich gratis laten vaccineren met het Pfizer of Johnson & Johnson vaccin vóór het nieuwe schooljaar of sportseizoen.?

Je wilt langskomen met je sportclub: Wat moet je doen?

  • Maak vooraf een afspraak via www.eerstelijnszone.be/themavaccinatie. Door een afspraak vooraf te maken kan de vaccinatie worden gegroepeerd per sportclub.
  • Opgelet! Zijn er leden tussen 12 en 15 jaar oud? Tieners tussen 12 en 15 jaar oud moeten vergezeld zijn van een ouder of een schriftelijk toestemmingsformulier van de ouder(s) bij hebben. Anders kan er niet gevaccineerd worden.
    De toestemmingsbrief voor ouders en voogden is nu ook beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Arabisch, Farsi, Pashtoe, Pools, Roemeens, Russisch, Spaans en Turks en binnenkort in het Hebreeuws. Je vindt de vertaalde brieven op laatjevaccineren.be.

Met welk vaccin word je gevaccineerd?

  • ?Je wordt gevaccineerd met het Pfizer of Johnson & Johnson vaccin.
  • Voor het Pfizer vaccin zijn twee prikken nodig. De termijn tussen de twee prikken bedraagt 3 weken. Ter plekke wordt een datum vastgelegd voor de tweede prik.
  • Voor het Johnson & Johnson vaccin is één prik nodig.

Waar en wanneer?

VacCovid : Spoor Oost -?Noordersingel, 2140 Antwerpen

  • zaterdag 28 augustus 2021, 11 tot 15 uur

Zo geraak je er: slimnaarantwerpen.be/vaccovid

Geen lid van een sportclub of ouder dan 25 jaar?

Wil je je laten vaccineren maar ben je geen lid van een sportclub, ouder dan 25 jaar of niet vrij op zaterdag 28 augustus? Dan kan je een afspraak maken voor een vaccinatie op een ander moment via een van deze opties:

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.