Vanaf 23/8 asfalteringswerken in deel Merksemheidelaan

In Merksemheidelaan worden ter hoogte van het kruispunt met Bredabaan het asfalt en de goot vernieuwd. De werken starten op 23 augustus en duren tot en met 27 augustus. De werken zijn uitgevoerd voor de drukke start van het nieuwe schooljaar.

De werfzone is gelegen tussen Bredabaan en huisnummer 72, inclusief kruispunt met Jos De Swertstraat. In deze zone is geen verkeer mogelijk. Jos De Swertstraat loopt dood op de werf. Tussen de werfzone en de zijstraten Lode Geysenstraat en Meuleken is enkel plaatselijk verkeer toegelaten.

Voetgangers kunnen de werfzone steeds passeren. Fietsers die van Bredabaan Merksemheidelaan willen inrijden, moeten oversteken aangezien ze het kruispunt met Jos de Swertstraat niet kunnen kruisen. Aan de noordzijde is het fietspad tussen Bredabaan en Lode Geysenstraat tijdelijk dubbelrichting. De omleiding voor gemotoriseerd verkeer loopt via Oudebareellei en Eethuisstraat.

Merksemheidelaan, Wildert, Merksem, Antwerpen, Vlaanderen, 2170, Belgiƫ

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.