Antwerpen Breekt Uit! aanpassingen Melgesdreef

Aan de middenberm van de Melgesdreef, ter hoogte van het kruispunt met De Lunden, wordt het voetpad rond de middenberm en de rijbaan waar momenteel belijning is aangebracht vervangen door een groenvak. Dit wordt beplant met gras en vier nieuwe bomen, namelijk twee sierkersen, één tulpenboom en één haagbeuk. Het planten gebeurt tijdens het plantseizoen, namelijk najaar 2021- voorjaar 2022.

De vergroeningswerken worden van 20 september tot 1 oktober uitgevoerd. De Lunden is plaatselijk enkelrichting ter hoogte van de werfzone. Het verkeer wordt daar omgeleid rond de middenberm in de Melgesdreef. Tijdens de werken geldt een plaatselijk parkeerverbod rond de middenberm aan beide zijden.

Plan nieuwe toestand Melgesdreef

Plan nieuwe toestand Melgesdreef

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.