OLSE Merksem handbal logo

HC Eynatten – Merksem Handbal 29 – 25

Op een zonnige zondag om 14.00u spelen in Eynatten er zijn leukere bezigheden.
Merksem ging dan ook nog met een gehavende ploeg naar de Oostkantons, Jarno Vinckevleugel werk , Simon Van Den Bergh, Laurel Ntibashirakandi beiden langdurig gekwetst en Mikolay Borowczyk kwetste zich op de laatste training maar maakte wel deel uit van de wedstrijdkern. Dit beloofde voor de resterende fanions een zware wedstrijd.

De eerste helft liep gelijk opgaand na een kwartier hielden beide ploegen elkaar perfect in evenwicht 7 – 7. Na 20 minuten onder impuls van een beresterke Slaven Barbaric kon Merksem een klein kloofje maken 9 – 11. Maar aan de rust hadden de Oostkantonners de bordjes terug gelijk gehangen 14 – 14.

De tweede helft drukte Eynatten door en sloeg in een mum van tijd een 4 puntenkloof 18 – 14. Merksem knokte zich terug in de wedstrijd 18 – 16 na 5 minuten. Gaande weg kreeg een wilskrachtig Merksem steeds meer af te rekenen met de vermoeidheid na 20 minuten keken we dan ook tegen een 26 – 19 aan. Met de moed der wanhoop bleven onze jongens knokken maar ze konden niet voorkomen dat we bij het eindsignaal tegen een 29 – 25 verlies aankeken.

Pieter Schreurs (60 min in doel), Timo Luypaert, Zaid Allaf 5, Slaven Barbaric 10, Stijn Van De Vliet 3, Jeroen Driesen 4, Mikolaj Borowczyk, Ruben Pilate 1, Sander De Herdt 2.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.