OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – HBC Izegem 23 – 22

zegem maakte het eerste doelpunt en tot op de10de minuut konden ze steeds 1 doeltje voorkomen maar onder impuls van Jeroen Driesen en Timo Luypaert maakte Merksem steeds gelijk. Vanaf dan werden de rollen omgedraaid, een beresterke Pieter Schruers ranselde heel wat ballen uit zijn doel en Stijn Van De Vliet en Slaven Barbaric zorgde voor een mooie 12 – 9 ruststand.

In de gelijkopgaande tweede helft dirigeerde Mikolaj Borowczyk zijn Merksem als een volleerde orkestmeester. Even konden we de kloof uitdiepen tot 5 doelpunten maar de volgende tijdstraf werd ons bijna fataal. Izegem kroop opnieuw tot op 3 doelpunten en de vermoeidheid, het gevolg van het grote blessureleed, bij Merksem sloeg hard toe. Maar in een zinderend slot sleurde een wilskrachtig Merksem de punten over de streep. De zo typerende over mijn lijk mentaliteit rendeerde optimaal eindstand 23 – 22.

Voor Merksem speelden : Slaven Barbaric 7, Jeroen Driesen 6, Stijn Van De Vliet 5, Timo Luypaert 3, Zaid Allaf 1, Mikolaj Borowczyk 1, Pieter Schruers (60 minuten in doel), Jarno Vinckevleugel, Ruben Pilate, Sander De Herdt, Bjorn Luypaert, Wannes Van Dijck

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.