OLSE Merksem handbal logo

Apolloon Kortrijk – Merksem Handbal 30 – 23

Het leek een gelijk opgaande wedstrijd te worden 3 – 3 na 8 minuten. De volgende 10 minuten strafte Kortrijk enkele technische fouten van Merksem af en na 20 minuten wezen de bordjes 10 – 3. Een debacle dreigde. Merksem zou Merksem niet zijn als ze hun huid niet duur verkochten. De foutjes bleven nu achterwege en bij de rust kon de schade beperkt worden tot 17 – 9.

De tweede helft bleven onze jongens roeien met de riemen die ze hadden, de schade kon alzo beperkt worden tot een eervolle 30 – 23.

Merksem: Schruers Pieter (20 min), Jarno Vinckevleugel (40 min), Bjorn Luypaert,Timo Luypaert 1, Zaid Allaf 4, Slaven Barbaric 7, Stijn Van De Vliet 1, Jeroen Driesen 2,Mikolaj Borowczyk 3, Ruben Pilate 4, Sander De Herdt 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.