District Merksem lanceert middenstandsactie ‘Winkelgebaar voor de Merksemnaar’

De Merksemse middenstand kreeg het tijdens de coronapandemie zwaar te verduren. Om de handelszaken in het district een hart onder de riem te steken en lokaal winkelen aan te moedigen, lanceert district Merksem de actie ‘Winkelgebaar voor de Merksemnaar’. Dankzij voordeelbonnen bij de herfsteditie van districtsmagazine MXM genieten de Merksemnaren in oktober van allerhande kortingen en gratis attenties bij een 50-tal Merksemse handelszaken.

Zo werkt het:

  • In het midden van de herfsteditie van magazine MXM vinden de Merksemnaren voordeelbonnen die ze van 1 oktober tot 1 november 2021 bij de deelnemende handelszaken kunnen gebruiken.
  • Wie aankopen doet bij één van de handelaars, geniet met de bonnen van een fijne korting of krijgt een gratis attentie.
  • Op de gebruikte voordeelbonnen worden contactgegevens ingevuld en de bonnen worden in de Winkelgebaar-doos aan de kassa gedeponeerd.
  • Na afloop van de actie verzamelt het district alle bonnen en vindt er een loting plaats. Wie meedeed maakt dan kans op een cadeaubon die bij de deelnemende handelaars kan worden gespendeerd of op één van de andere mooie prijzen die de handelaars wegschenken.
  • In de wintereditie van districtsmagazine MXM worden de winnaars bekendgemaakt.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.