112 nieuws Merksem

Dame onder invloed rijdt bijna winkel binnen

Aan de Winkelstap in Merksem geraakte dinsdagmiddag een etalage van een winkel licht beschadigd. Een voertuig raakte na een uitwijkmanoeuvre de etalage. De bestuurder stapte niet uit maar draaide met haar voertuig terug om de plaats te verlaten. Bij die handeling reed ze volgens getuigen met haar voertuig een kort stukje de winkel binnen, gelukkig via de schuifdeuren. Aan de hand van de nummerplaat van de wagen kon een interventiepatrouille het vluchtende voertuig treffen aan de woning van de eigenares in Merksem. De dame bleek onder invloed van alcohol en van medicatie. Na de positieve ademtest werd haar rijbewijs voor 6 uur ingetrokken.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.