Masterplan Merksem Zuid

Stad Antwerpen en district Merksem wensen een masterplan voor de omgeving in Merksem Zuid op te maken. Met dit Masterplan brengt men de uitdagingen en noden van dit gebied in kaart en werkt men een toekomstvisie voor deze omgeving uit. Merksem Zuid staat bekend als ’t Dokske en Kop van Merksem en is gelegen tussen Deurnsebaan, het Albertkanaal, Ingenieur Menneslaan en Bredabaan. Het projectteam is van 25 november tot 1 december in de wijk. De focus van het Masterplan ligt op een toekomstige kwalitatieve openbare ruimte en een aantrekkelijke, veilige en klimaatrobuuste woon- en werkomgeving.

Wil jij meewerken aan het Masterplan?
Van donderdag 25 november tot woensdag 1 december is het projectteam aanwezig in de wijk om de plek waar velen wonen, verblijven, naar school gaan, werken en vrije tijd beleven, beter te leren kenen. Zij luisteren graag naar hoe jij de wijk vandaag ervaart, wat je leuk en minder leuk vindt of wat er volgens jou beter kan.

Buurtbewoners die wensen dat er bij hen wordt aangebeld voor een babbel vullen het online formulier via deze externe link.

Je kan tot 1 december deelnemen aan een korte online bevraging over de wijk via deze externe link.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.