Politie treedt op tegen overlast met vuurwerk

Het wijkteam van Merksem en de Luchtbal nam verschillende hoeveelheden vuurwerk in beslag bij 3 jongeren op de Bredabaan. Enkele dagen later werd nog een jongen gevat die knalvuurwerk gooide ter hoogte van een tramhalte met wachtende mensen.

Na meldingen van jongeren die bommetjes zouden gooien naar mensen wandelden of hun hond uitlieten aan de Wijngaardberg werden 4 jongeren gevat door een anonieme patrouille. Een van hen had 50 stuks knalvuurwerk op zak die in beslag werden genomen.

Ook aan de Parkweg en in het Runcvoortpark kwam het wijkteam tussen na meldingen en werd iemand op heterdaad betrapt worden.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.