OLSE Merksem handbal logo

Meksem Handbal – Eynatten 23 – 32

Spelen zonder publiek is toch niet echt een optie. Hopelijk volgen de handbalbonden het voorbeeld van de basketbalbond. Zolang er geen publiek is toegelaten stoppen we de competitie.
Dit gezegd zijnde nu de wedstrijd.

Merksem trekt de lijn van het hele seizoen door. Een goede start gevolgd door een dipje en aanklampen tot aan de rust 11 – 16. Zelfde verloop in de tweede helft een sterke start resulteerde in een 16 – 18 na 10 minuten. Na het missen van de aansluitingstreffer breekt de veer een beetje, we blijven aanklampen tot 22 – 25 met nog 5 minuten op de klok. Dan brak de veer helemaal en Eynatten gat ons nog een karton 23 – 32.

Merksem: Pieter Schruers 50′, Jarno Vinckevleugel 10′, Zaïd Allaf 2, Slaven Barbaric 8, Stijn Van De Vliet 1, Jeroen Driesen, Mikolaj Borowczyk 3, Sander De Herdt 2, Laurel Ntibashirakandi 5, Bjorn Luypaert, Timo Luypaert 2.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.