112 nieuws Merksem

Beginnende bestuurder botst bijna met politie

Tijdens hun verschillende toezichten heeft het wijkteam van Merksem en Luchtbal in het afgelopen weekend verschillende vaststellingen gedaan rond onder meer overlast. Het team stelde zes GAS-pv’s op voor foutparkeren. 10 bestuurders reden rond met een defecte verlichting en kwamen er van af met een waarschuwing. 10 bestuurders negeerden verkeersborden die een verboden richting of een verboden doorgang aangeven. Een voertuig was niet meer geldig gekeurd. Er zijn ook 10 gevallen van sluikstort vastgesteld. Een persoon had een gebruikershoeveelheid cannabis op zak en kreeg een onmiddellijke minnelijke schikking voorgesteld. Op een parking binnen de regio is een auto gecontroleerd. De politie vond er 3 flessen met lachgas. Twee personen die gecontroleerd werden, kregen hun rijverbod betekend. Een beginnende bestuurder die verschillende verkeersinbreuken had begaan, en bijna tegen de politie botste, zag een proces-verbaal opgesteld worden voor de overtredingen.

Bron Lokale Piolitie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.