OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – KTSV Eupen 23 – 28

Merksem vertrok als een wervelwind, een sterke verdediging met daarachter een door Jarno Vinckevleugel dicht getimmerde muur. Dit resulteerde na 20 minuten in een mooie 9 – 3 tussenstand, de doelpunten, het een al mooier dan het andere, kwamen uit de armen van Mikolaj Borowczyk en Laurel Ntibashirakandi. Als ook Jeroen Driessen en Ruben Pilate de weg naar doel vonden kwamen we bij de rust uit met een 13 – 8 voorsprong. Was er met onze, door blessures en ziektes geteisterde kern, toch een verrassing in de maak?
Bij het begin van de tweede helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht Timo Luypaert toonde zich van zijn beste zijde 18 – 13 nog 20 minuten op de klok. Maar dan sloeg het noodlot nog maar eens toe Mikolaj Borowczyk kan niet meer verder de zoveelste tegenslag voor Merksem dit seizoen. Onze jongens zijn aanvallend het noorden kwijt en een uitgekookt Eupen ging erop en erover 18 – 19 na 18 minuten spelen. Het werden nu moeilijke laatste minuten voor Merksem, Eupen liet zijn prooi niet meer los en hoe Stijn Van De Vliet en Sander De Herdt zich ook weerden Eupen hield de teugels strak 22 – 23 nog 5 minuten. Maar dan was het vat helemaal leeg en kon Eupen naar een 23 – 28 eindstand doorstomen.
Merksem: Pieter Schruers, Jarno Vinckevleugel 60′, Timo Luypaert 3, Jeroen Driessen 3, Stijn Van De Vliet 2, Mikolaj Borowczyk 5, Ruben Pilate 2, Laurel Ntibashirakandi 7, Sander De Herdt 1, Bjorn Luypaert, Wannes Van Dijck, Bert Hens, Bruno Breugelmans
sportieve groetjes en hou het gezond
guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.