Werken aan tramhaltes Bredabaan

De blinde geleiding aan tramhaltes Oude Bareel en Burgemeester Nolf wordt hersteld. De aannemer voert de werken uit in 2 fasen tussen 28 februari en 6 maart.

De aannemer herstelt de blinde geleiding aan de tramhaltes. De werken worden in 2 fasen uitgevoerd:

Fase 1 halte Oude Bareel – 28/2 tot 4/3

De aannemer werkt aan het perron in de richting van P & R Keizershoek. De werken worden uitgevoerd van 28 februari tot 4 maart (krokusvakantie). De halte Oude Bareeel richting P & R Keizershoek wordt tijdens de werken niet bediend. Meer informatie op www.delijn.be . Er geldt een plaatselijk parkeerverbod in Broeder Frederikstraat.

Fase 2 halte Burgemeester Nolf – 2/3 tot 6/3

De aannemer werkt aan het perron in de richting van Antwerpen. De werken worden uitgevoerd van 2 tot 6 maart (krokusvakantie). De halte Burgemeester Nolf richting Antwerpen wordt tijdens de werken niet bediend.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.