Heraanleg Rustoordstraat

De riolering in de Rustoordstraat is aan vernieuwing toe. Dit biedt de mogelijkheid om na de vernieuwing van de riolering ook de rijweg en het voetpad opnieuw aan te leggen. District Merksem voert deze werken samen uit met Aquafin in 2023-2024.

Vorig jaar vulde verschillende bewoners en geïnteresseerden een digitale bevraging in. Daarin gaf iedereen zijn mening over het groen, het water, de verblijfsfunctie, de mobiliteit en het parkeren, het materiaalgebruik, straatmeubilair en verlichting. Met deze informatie gingen de ontwerpers aan de slag om een eerste plan op te maken voor uw nieuwe straat. Dit concept is klaar en het ontwerpteam stelt dit voor op donderdag 21 april om 18.30u in bibliotheek Park, Van Heybeeckstraat 28A.

Men bespreekt het ontwerp en hoort graag de mening van de aanwezigen. Na dit infomoment wordt er in verschillende stappen verder gewerkt aan een definitief ontwerp.

Indien u wenst deel te nemen, schrijf u dan vooraf in. Dit kan tot 19 april door uw naam, telefoonnummer en mailadres te bezorgen aan wijkoverleg.merksem@antwerpen.be of telefonisch via 03/338 72 49.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.