Dealer vlucht met auto weg

Vorige week donderdag reed het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Noord een auto na. Bij garageboxen aan de Deurnesebaan hield de bestuurder even halt waarna de auto weer vertrok. De politie vermoedde dat er een drugstransactie had plaatsgevonden en dus deden zij de auto stoppen. Maar de bestuurder negeerde het signaal en vluchtte weg. De wagen ging door het rode verkeerslicht om zo de Bisschoppenhoflaan op te rijden. Samen met teams van noodhulp kon het WOT de bestuurder intercepteren nadat hij zich had vastgereden in een file ter hoogte van het Sportpaleis. De bestuurder bleek cannabis verhandeld te hebben. Er was ook nog een passagier aan boord die in het bezit was van een groot mes. In de auto vond de politie nog een kleine hoeveelheid cannabis en twee joints. Bij de bestuurder thuis werd bij een huiszoeking 21 gram cannabis, verpakkingsmateriaal, een weegschaal en nog geld gevonden. De man reed onder invloed van drugs. Hij kreeg een onmiddellijk rijverbod van 15 dagen, maar hij werd ook gearresteerd voor de verkoop van verdovende middelen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.