SHOTS live in concert tvv (brandwonden)slachtoffers

Op vrijdag 29 april organiseert Oscare vzw, nazorg- en onderzoekscentrum voor mensen met brandwonden en littekens, een benefietconcert met optreden van ‘SHOTS’ in De Volkslust te Merksem.

Shots is een covergroep olv. Guillaume Van der Stighelen met ook Christian Van Strydonck, zelf ook brandwondenpatiënt, als één van de bandleden! Special act is Erik Goossens, net zoals Guillaume lid van de wereldbekende ‘De Grungblavers!

SHOTS is een covergroep, die op haar eigen manier bekende popmuziek brengt. Het genre bestaat voor 80% uit Engelstalige nummers, afgewisseld met Franse en Nederlandstalige muziek. Van rock en blues tot romantische nummers, bijna allemaal meezingers van de jaren ‘80 tot vandaag.

“Wij organiseren die avond tvv. brandwondenslachtoffers. Niet alleen in België maar ook voor de (brandwonden)slachtoffers van het Russische oorlogsgeweld in Oekraïne. Wij willen hierbij niet alleen lokale acties ondersteunen, maar ook de mensen ter plaatsen.” aldus Koen Maertens, directeur Oscare vzw.

Een avond vol plezier en ambiance en dit tvv het goede doel. Wie kan hieraan weerstaan.

Tickets en info:

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.