Speelaanleidingen Runcvoortpark worden Poëtisch ingehuldigd met Esohe Weyden en Junior Team Merksem

Op woensdag 27 april huldigt het district Merksem samen met woordkunstenaar Esohe Weyden en het Merksemse Junior Team de speelaanleidingen in het Runcvoortpark in.

In het Runcvoortpark werden er op verschillende plekken speelaanleidingen geplaatst. Deze objecten nodigen uit tot spelen. Denk aan stapstenen, placemakers, een schaak- en dambord en een fotokader waar je een toffe foto kan maken met de vijver op de achtergrond.

Woordkunstenaar Esohe Weyden maakte een passend gedicht voor een bank op de heuvel in het park: “Op jouw ruggengraat staat een stad, respirerend en inspirerend worden verhalen in elke wervel in kolommen neergeschreven”. Esohe laat het Junior Team ook zelf kennismaken met poëzie. De jongeren maken samen met haar dichtregels. Na de workshop huldigen zij samen de nieuwe speelaanleidingen in.

Programma

  • 15.45 uur: workshop poëzie door woordkunstenaar Esohe Weyden in de Foyer van Schouwburg Noord, Nieuwdreef 135, 2170 Merksem
  • 16.30 uur: inhuldiging speelaanleidingen en voorlezen dichtregels Junior Team in het Runcvoortpark ter hoogte van de heuvel met zitbank (ingang Nieuwdreef tegenover huisnummer 114).

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.