Waslijst aan inbreuken bij één enkele bestuurder

Tijdens een actie van het wijkteam en de douane op de Bredabaan in Merksem werd een voertuig het dispositief ingeleid. Bij het manoeuvreren reed de bestuurder bijna een politieman aan. De bestuurder bleek dan ook dronken rond te rijden, dit ondanks een levenslang rijverbod. Het voertuig van de man was niet verzekerd, niet ingeschreven, niet gekeurd en hij had 23 400 euro aan openstaande boetes. Binnen handbereik van de bestuurder vond de politie een verboden wapen (machete) en in het voertuig werd ook nog munitie voor een jachtgeweer gevonden. De wagen van de man werd meteen getakeld door de douane. De vijftiger werd overgebracht naar het politiekantoor. Hij zal (opnieuw) voor de politierechter moeten verschijnen.

De douane nam nog een tweede (bestel)wagen in beslag. De bestuurder kon 3 300 euro aan openstaande boetes niet betalen. 4 andere bestuurders betaalden hun openstaande rekeningen van in totaal 4 000 euro wel ter plaatse. Tot slot werden nog twee bestuurders beboet die rondreden met de gsm in de hand.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.