Dag van de Zorg: Bezoek Primavera

Op zondag 15 mei is het Dag van de Zorg. Heel wat zorginstellingen openen dan de deuren voor het grote publiek. In Merksem kan je een bezoek brengen aan Primavera vzw, een kleinschalige voorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking.

Primavera biedt dag- en woonondersteuning en thuisbegeleiding voor 55 volwassenen met een verstandelijke beperking. Dankzij de kleinschaligheid van de organisatie kent iedereen elkaar en is er ruimte om op zoek te gaan naar de interesses en talenten van zowel cliënten als medewerkers. Samen zoeken ze naar hoe er vorm kan worden gegeven aan het leven van de cliënten, zowel voor zij die er wonen als voor wie er ateliers volgt. Een persoonlijk ontwikkelingsplan dat samen met de cliënten en hun netwerk wordt opgesteld vormt de basis om hun zelfstandigheid in de wereld te vergroten en talenten en sterktes maximaal in te zetten.

De locatie van Primavera in het centrum van Merksem maakt het mogelijk om actief deel te nemen aan het gemeenschapsleven in het district. De bewoners en medewerkers dragen dan ook graag bij aan de gezellige buurt waarin ze wonen en werken.

Bezoek Primavera op 15 mei
Ben je benieuwd hoe het is om in Primavera te wonen of te werken? Kom tijdens de Dag van de Zorg langs om een kijkje te nemen.

14, 15 en 16 uur: Rondleiding doorheen de woon- en werkomgeving
Doorlopend: open ateliers zoals netbal, boccia en kunst
Doorlopend: wie zelf een picknick meeneemt, kan die nuttigen in de prachtige tuin van Primavera

Meer info
Dag van de Zorg bij Primavera vzw Merksem
zondag 15 mei van 13 tot 17 uur
Terlindenhofstraat 160, 2170 Merksem
gratis en zonder inschrijving vooraf

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.