1/7 en 2/7 | Openingsweekend Zomerpark

OPENINGSFEEST 1 JULI | 22 tot 03 uur

Zet de zomer goed in en schud alles goed los op de beats van Antwerpen’s ‘finest and upcoming’ deejays. Deze jonge garde aan Antwerps talent zal jullie laten voelen hoe zwoel en gezellig het kan worden in ons zomerpark.

Met een grote kennis van o.a R&b, hiphop, break, funk, disco krijgen de heren jullie ongetwijfeld aan het dansen. Breng je familie, vrienden, buren en klasgenoten mee en bouw samen een spetterend feest.

22 – 23.30 uur: DJ MNKY
23.30 – 01 uur: DC NOISES
01 – 2.30 uur: YACUB DYSNEY

DJ MNKY:
MNKY is een Antwerpse DJ die veel energie met zich meebrengt. Hij beschrijft zichzelf als een ‘wasmachine’ omdat hij veel verschillende stijlen door elkaar gooit maar hiphop blijft toch op de voorgrond.

DC NOISES:
DC Noises is een Antwerpse DJ met een gezonde honger naar ‘meer’. Een DJ die de kunst van grenzen oversteken, verder denken, en het koken van unieke mixen ver voorbij de limieten van eender genre met gemak hanteert.

YACUB DYSNEY:
Yakub Dysney – aka Sydney Yacoubu – begon met DJ’en in 2012. Destijds maakte hij deel uit van het collectief Konichiwa Crew, dat met ‘Shuttles’ snel naam maakte in België en daarbuiten.

Daarbuiten werkte hij achter de schermen mee aan verschillende events in Antwerpen. Dikke grooves, jazzy sounds, soul, rap en funky-fresh sounddesign is wat er meestal door zijn speakers komt. Kortom, dansbare muziek voor de nieuwsgierige luisteraar.

FAMILIEDAG 2 JULI | 14 – 23 uur

Samen met de jeugddienst zorgen we ’s namiddags voor speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. Verwacht je aan grote volksspelen, sumoworstelen, grote springkastelen en meer. Van 17 tot 19 uur kan je meedoen met graffiti- en skateworkshops. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Culinair genieten kan op 2 juli niet enkel aan de bar, maar ook aan één van de foodtrucks. Die bieden zowel gerechten met vlees, halal vlees en vegetarische gerechten.

KIDS | 13 – 16 uur:

springkastelen
volksspelen
voetbalveldje
foodtrucks : ijsjes, wafel, pannenkoek
JONGEREN | 17 – 19 uur:

grafittiworkshop (Jonas Vandezande)
skateworkshop (Corto) > Breng je eigen skateboard mee!
DJ

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.