Vernieuwde Aldi is grootste van het land

De werken aan het Aldi filiaal gelegen aan de Winkelstap zijn afgerond, vanaf morgen, woensdag 22 juni 2022 om 8.30u kan je terecht in de volledig vernieuwde vestiging. Deze is nu 1.500 vierkante meter groot en is daarmee samen met de winkels in Nijvel en Halle de grootste van heel België. Tegelijk met de uitbreiding werden vier extra medewerkers aangeworven voor het winkelteam, dat nu in totaal 22 personen telt.

Vier laadpalen

Tijdens de bouw van de nieuwe winkel werd ook aandacht besteed aan de duurzaamheid van het gebouw. Alles werd aangepast naar ledverlichting er werd een warmterecuperatiesysteem geïnstalleerd en een meer duurzame CO²-koeling. Op de parking staan ook vier laadpalen ter beschikking van de klanten.

De nieuwe winkel opent feestelijk. Op de openingsdag kunnen klanten zich aan een foodtruck laten verwennen met een gezond hapje en een drankje.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.