112 nieuws Merksem

Woning instabiel door illegale werken

Op 21 juni was er ongerustheid over werken aan een woning aan de Bredabaan. Binnen zouden muren zijn uitgebroken en werkmannen braken het dak af. Getuigen vreesden dat het pand zou instorten en lieten de politie komen. Bij controle bleek dat er voor de werken geen bouwvergunning werd afgeleverd. Bij de buren kon de politie schade vaststellen ten gevolge van de werken. De politie zorgde ervoor dat er geen mensen in gevaar kwamen. Op bevel van de stadsingenieur zijn de werken stilgelegd. Een persoon probeerde aan de controle door de politie te ontkomen. Hij voerde illegaal werken uit waarvoor een proces-verbaal zwartwerk is opgesteld.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.