Wie krijgt de Merksemse Cultuurprijs 2022?

Was je het voorbije jaar verbaasd, verbluft, verrast of aangenaam verschoten door een activiteit, evenement, project of voorstelling die ons district artistiek of cultureel dik in de verf zet? Laat het dan weten aan Cultuurantenne Merksem. Want buitengewone initiatieven verdienen een beloning!

De door jou genomineerde persoon, vereniging of evenement kan de winnaar worden van de cultuurprijs. Hij of zij krijgt een prachtige trofee mee naar huis, en daarenboven leveren we erkenning, promotie en eeuwige roem aan de winnaar.

Ook voor jeugd wordt er dit jaar opnieuw een cultuurpijs uitgereikt. Ken je een jeugdvereniging, bandje, artiest of cultureel initiatief dat deze prijs verdient? Laat het weten. Je kan personen nomineren die jonger zijn dan 30 jaar of verenigingen die zich richten op deze doelgroep.

Hoe iemand nomineren?
Stuur een mail naar cultuurantenne.merksem@antwerpen.be voor 24 oktober 2022.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.