OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Sasja 15 – 28

De eerste 10 minuten hielden beide ploegen elkaar in evenwicht 2 – 3. Sasja kon nu toch een kloofje slaan mede doordat Merksem 2 strafworpen verkwanselde 5 – 9 na 20 minuten. Dit verschil bleef tot de rust op het scorebord 9 – 13.
De tweede helft startte desastreus voor Merksem, de eerste 10 minuten bleven de kanonnen zwijgen en 10 minuten verder stond er 9 – 18 op het bord. De youngsters van Merksem kregen nu hun kans en de wedstrijd kabelde naar zijn einde met een 15 – 28 resultaat.

Merksem: Thibaut Masscho 15′, Jarno Vinckevleugel 45′, William Audi 1, Zaïd Allaf 1, Hannes Weber 4, Koni Herssens 1, Matijo Mikovic 2, Berne Ooms 3, Ilias Bouanan, Wannes Van Dijck, Daniel Stanciu, Seppe Minnebach, Sander De Herdt 3, Yorgo Panis.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.