OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Kreasa Houthalen 21 – 26

Een goede start van Merksem met William Audi in de hoofdrol 4 – 3 na een kwartier. Houthalen kon gebruik maken van het feit dat ze onze opbouwers stevig in hun greep hadden. De kanonnen van Merksem kwamen maar moeilijk in stelling. Daniel Stanciu van op hoek, Hannes Weber en Guillaume Poppe in verdediging deden wat ze konden maar halfweg leek de wedstrijd beslist 8 – 14.

Merksem kwam in de tweede helft met nieuwe richtlijnen op het veld en plots werden onze kanonnen wel in stelling gebracht. Zaïd Allaf en Sander De Herdt samen met een weer supergemotiveerde en outstanding Jarno Vinckevleugel brachten de hoop terug bij onze Merksemse spionkop 17 – 20 en nog 10 minuten op de klok. Een verrassing in de maak? Een uitgekookt Houthalen bespeelde echter de scheidsrechters en een onbestrafte bal op het hoofd van onze doelman en daarna een lichte 2 minuten voor William Audi deed de wedstrijd dan toch in het voordeel van Limburg kantelen. Eindstand 21 – 26.

Merksem: Thibaut Masscho, Jarno Vinckevleugel 60′, Zaïd Allaf 6, Hannes Weber 2, Guillaume Poppe 2, Sander De Herdt 4, Matija Mikovic 1, Daniel Stanciu 2, William Audi 4.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.