112 nieuws Merksem

19 bestuurders gebruiken gsm tijdens het rijden

Op zaterdag hield het verkeersondersteuningsteam (VOT) van de regio Noord extra toezicht op ongepast verkeersgedrag. Het team controleerde vooral in Ekeren en Merksem, waar 52 parkeerovertredingen werden vastgesteld, 19 bestuurders gebruik maakten van hun GSM-toestel en een andere bestuurder geen veiligheidsgordel droeg. Bovendien werden zes bestuurders geverbaliseerd voor het negeren van het rode verkeerslicht en waren drie voertuigen niet voorzien van een geldig keuringsbewijs. Eén buitenlands voertuig is in beslag genomen omdat er misbruik was gemaakt van de nummerplaten die erop bevestigd waren. Er was ook aandacht voor 41 parkeerplaatsen voor minder-validen, maar hier werden geen vaststellingen gedaan.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.