Afrit Merksem uit Nederland sluit vanaf 19 februari

Voor verkeer uit Nederland sluit de afrit in Merksem op zondag 19 februari. Kom je nadien vanuit het noorden? Dan leiden we je om via het complex Ekeren op de A12 en de Noorderlaan. Deze afrit blijft afgesloten tot het einde van de Oosterweelwerken in 2030.

Eind februari starten we in deze zone met het verleggen van de leidingen onder de Groenendaallaan, aan de zijde van Luchtbal. Na het verleggen van de nutsleidingen blijft deze afrit werfzone voor het verdiepen en overkappen van de Ring. De opritten richting Nederland werden eerder al afgesloten. De op- en afrit van en naar het zuiden (Gent, Brussel, Luik, Eindhoven,…) blijven tijdens de werken wel beschikbaar.

!Opgelet! Je moet dus een afrit vroeger de snelweg al verlaten om naar Merksem of Luchtbal te rijden. Anders is de volgende afrit pas Borgerhout.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.