112 nieuws Merksem

Drugsverkoper tevergeefs op de loop voor de politie

Zaterdagavond stelde het wijkondersteuningsteam van de regio Noord een drugsverkoop vast op de Bredabaan. De verkoper ging meteen op de loop toen de politie tussenbeide wilde komen, maar de verdachte was niet opgewassen tegen de inspanningen van de inspecteur die hem op de hielen zat. De betrokkene had twee mobiele telefoons op zak, bijna 600 euro en een kleine dosis cannabis. Bij hem thuis vond de politie maar liefst 107 voorverpakte dosissen cocaïne, goed voor 80 gram, en nog een blokje van 12 gram. De verdachte van 21 jaar is voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.