OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Sprimont 15 – 38

Al voor aanvang van de wedstrijd wisten we dat het een heel zware dobber zou worden. Sprimont had zich in het tussenseizoen heel hard versterkt met enkele Beneleague spelers en zou zeker niet misstaan in eerste nationale.
Na een goede start 3 – 5 na 10 minuten en 4 – 8 na een kwartier kon je voorspellen dat we de punten ditmaal niet zouden thuishouden.
Piotr Konitz trok dan ook resoluut de kaart van de jeugd om ze zo heel veel speelminuten en de bijhorende ervaring te laten opdoen. Wat denk je van Matte Wouters, Ruben Den Donker, Leon Leye, Kristian Vrancx, Jasper Van Grimbergen allemaal nog geen 17 jaar en uit onze eigen jeugdopleiding, ze kregen volop hun speelminuten. voeg daarbij Hannes Weber en Matija Mikovic als 18 jarigen dan mogen we als club fier zijn op onze jeugdwerking en oogt onze toekomst mooi.
Bij de rust stond er 7 – 16 en op het einde 15 – 38.

Jasper Van Grimbergen 20′, Jarno Vinckevleugel 40′, Matte Wouters 2, Ruben De Doncker 2, Koni Herssens, Leon Leye 1, Ilias Bouanan 2, Matija Mikovic, Hannes Weber 7, Sander De Herdt, Kristjan Vrancx 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.