OLSE Merksem handbal logo

Sint Truiden – Merksem Handbal  27 – 26

Merksem nam de beste start en na 10 minuten stonden we verdiend op 3-5. Tot de 25ste minuut bleven we voorop maar de laatste 5 minuten maakte Sint  Truiden een tussenspurt met als gevolg ruststand 15 – 13.

De tweede helft schoten we alweer het best uit de startblokken en met nog 10 minuten op de klok leken we op een verrassing af te stevenen 20 – 23. Maar een uitgekooktere tegenstander kon in extremis de beide punten thuishouden 27-26.

Jarno Vinckevleugel, Yorgo Panis, Koni Herssens 5, Leon Leye 3, Hannes Weber 6, Wannes Van Dijck, Bjorn Luypaert 5, Matija Mikovic 5, Ruben Den Doncker, Sander Lechantre 2, Kristian Vrancx.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.