Sluit samen het jaar feestelijk af op de eindejaarsreceptie | 17 december 2023

Het district nodigt alle Merksemnaren uit voor de Merksemse eindejaarsreceptie op zondag 17 december van 11 tot 14 uur. De receptie gaat door op het plein voor het districtshuis. Kom gezellig met je buren, vrienden, familie of andere Merksemnaren klinken op het afgelopen en het nieuwe jaar. Geniet van frietjes, soep, pannenkoeken en andere lekkere snacks en drankjes. Het district trakteert!

De Merksemse eindejaarsreceptie is de ideale gelegenheid om de banden met je buren aan te halen of andere Merksemnaren te leren kennen. Dankzij muziek en animatie is het er steeds gezelligheid troef.

Gratis consumpties
Het district trakteert elke Merksemnaar op 2 jetons voor drank of snacks. Schuif aan de frietkraam aan of ontdek de lekkernijen die een aantal Merksemse verenigingen aanbieden.

Extra opbrengst voor Primavera vzw
Wie meer dan 2 consumpties wil, kan ter plaatse extra jetons kopen aan een democratische prijs. De opbrengst van extra consumpties schenken we traditiegetrouw integraal aan een lokaal goed doel. Dit jaar viel de keuze op Primavera vzw.

Deze kleinschalige voorziening in hartje Merksem ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking en hun netwerk, met een aanbod aan dag-, woon- en individuele ondersteuning. Iedere dag staat een geëngageerd team klaar om samen met de cliënten op zoek te gaan naar het gepaste traject. Zo kunnen de cliënten overdag kiezen voor allerhande ateliers, afhankelijk van hun persoonlijke interesses.

Door de ligging in hartje Merksem zijn er bovendien veel mogelijkheden tot ontmoeting. Er wordt graag tijd gemaakt voor een lokaal uitstapje. Je ziet de cliënten van Primavera dan ook regelmatig op de markt of in de bibliotheek.

De grote tuin van Primavera biedt de cliënten dan weer de mogelijkheid plezier te beleven en rust te vinden in de natuur.

Muziek
Dit jaar zorgen Jeremias voor muzikale opluistering met sfeervolle pop-rockcovers in een akoestisch jasje. Met een set herkenbare songs van de jaren ’60 tot nu weten ze jong en oud te bekoren.

We wensen je alvast fijne feestdagen en hopen je te ontmoeten op onze eindejaarsreceptie!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.