Toon jouw kunstatelier en werk tijdens ‘Atelier in Beeld’

Ben jij een Merksemse kunstenaar met een atelier? Doe dan mee met ‘Atelier in Beeld’ op zaterdag 4 en zondag 5 mei en verwelkom kunstliefhebbers in je atelier.

Tijdens ‘Atelier in Beeld’ stellen meer dan 2000 kunstenaars in Vlaanderen en Brussel hun atelier open. We hopen dat dit jaar ook veel gastvrije Merksemse kunstenaars hun werkplaats willen tonen aan geïnteresseerde kunstliefhebbers.

Voor alle beeldende kunstenaars
Alle beeldende kunstenaars vanaf 18 jaar kunnen deelnemen: amateurs en professionals, beginners en gevorderden, jong en oud. Zowel individuele ateliers, groepsateliers, ateliers van het deeltijds kunstonderwijs als ateliers van collectieven, organisaties en zorginstellingen kunnen inschrijven.

Hoe deelnemen
Deelnemen is eenvoudig en gratis. Schrijf je nog tot en met 31 januari in op deze website (externe link). Je kiest zelf of je je atelier wil openstellen op zaterdag 4 mei en/of op zondag 5 mei.

Ondersteuning en promotie
Na je inschrijving ontvang je drukwerk zoals affiches, uitnodigingskaarten en wegwijzers om je atelier te promoten. Ook digitaal promomateriaal wordt ter beschikking gesteld.

Het district zorgt voor extra promotie door de deelnemende ateliers in de kijker te zetten. Zo zorgen we voor extra veel bezoekers!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.