Week van de Poëzie 2024

Het programma voor de week van de poëzie:

Voordracht met Joke van Leeuwen | 24 januari om 20 uur | gratis | Bib Park
Op woensdag 24 januari geeft Joke van Leeuwen een voordracht in bibliotheek Park. Als auteur van het gedicht ‘Liedje voor de kanaalzone’, waarvan 2 regels pronken op de imposante Bosto-toren, heeft ze een bijzondere band met Merksem.

Expo ‘Thuis’ | 25 januari – 17 februari | gratis | Bib Park
Voor de Week van de Poëzie stuurden heel wat Merksemnaren en Merksemse leerlingen gedichten en foto’s in rond het thema ’thuis’. 35 gedichten en foto’s werden gebundeld in een kleurrijke brochure die je gratis kan verkrijgen in districtshuis Merksem en bibliotheek Park. Deze brochure wordt voorgesteld op woensdag 24 januari, na de voordracht door Joke van Leeuwen.

Daarnaast zijn de 35 gedichten en foto’s uit de brochure vanaf donderdag 25 januari tot en met zaterdag 17 februari 2024 te bewonderen in een expo in bibliotheek Park. Deze is te bezoeken tijdens de openingsuren van de bib:

dinsdag tot en met donderdag van 10 tot 20 uur
vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur

Poëziefeest | 27 januari | 13 tot 16 uur | gratis | Bib Park
Op zaterdag 27 januari verwelkomt bibliotheek Park je voor een dag poëziepret voor de hele familie. Zo is er een boekenbakfiets waarvan de bestuurder een persoonlijk gedicht voor je maakt en is er een loket voor afhaalpoëzie. Spring gerust eens binnen in de bib tussen 13 en 16 uur. Het is feest is gratis, inschrijven is niet nodig.

Inschrijving
Enkel nodig voor de voordracht met Joke van Leeuwen. Stuur een mail naar cultuurantenne.merksem@antwerpen.be of bel naar 03 338 72 71

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.