Informatie Oosterweelverbinding

De onderhandelingen rond het bouwdossier van de Oosterweelverbinding zitten in de laatste rechte lijn. Daardoor kan na de zomer de procedure voor de bouwaanvraag opgestart worden. Midden juni start de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM) met een uitgebreide informatiecampagne over de Oosterweelverbinding. De campagne moet zowel het brede publiek informeren als detailinformatie aanbieden aan specifieke doelgroepen.

Een mobiliteitscongres richt zich naar de betrokken gemeenten, districten, administraties en belangenorganisaties van het bedrijfsleven. In Merksem kan je op donderdag 19 juni (9u tot 15u - 17u tot 19u) en op zaterdag 21 juni (13u tot 18u) terecht op het districtshuis voor meer informatie rond het project. 

Momenteel rondt BAM de besprekingen af rond het bouwdossier van de Oosterweelverbinding en worden de laatste optimalisaties aan het ontwerp doorgevoerd. Vervolgens kan het dossier voor de bouwvergunning ingediend worden. In september volgt dan het openbaar onderzoek rond de bouwvergunning.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.