Royal Greys wordt Port of Antwerp Greys

Het fanionteam van Royal Greys, de base- en softballclub uit Merksem, zette de laatste drie jaar een schitterende reeks neer :

  • 3 maal nationaal kampioen,
  • winnaar in 2007 van de Europacup Qualifier voor clubteams 
  • een zeer verdienstelijk zesde – op acht deelnemers – in de A-poule, zeg maar Championsleague, van de clubteams in 2008.

Deze resultaten, gekoppeld aan een zeer goede jeugdwerking, zijn niet onopgemerkt gebleven. Het Havenbedrijf van Antwerpen werd bereid gevonden om met de Antwerpse club in zee te gaan. Een akkoord voor 3 jaar werd getekend, waardoor het Havenbedrijf hoofdsponsor wordt van de club. Het eerste team zal als gevolg hiervan optreden onder naam “Port of Antwerp Greys”. De andere baseball- en softballteams – 15 in totaal – blijven spelen onder de naam Royal Greys.

Tijdens de playoffs van de Europacup voor landenteams van 19 tot 21 september 2008 zal het team voor de eerste maal optreden onder de nieuwe benaming, een enige gelegenheid voor de club om de nieuwe hoofdsponsor voor te stellen.

De playoffs worden betwist op de terreinen van Royal Greys, Alkstraat, Merksem. Deelnemers zijn Port of Antwerp Greys, Bern Cardinals uit Zwitserland en Kaunas Lituanica uit Litouwen. Wedstrijden op vrijdag, zaterdag en zondag telkens om 11u en 15u.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.