Mouloudia – OLSE 19 – 29

Door de ongeregeldheden met Mouloudia supporters op het einde van vorig seizoen diende de westrijd met gesloten deuren dus zonder publiek plaats te vinden. Olse zonder coach Wilfried had het meeste last van deze rare situatie. En zo begon OLSE ongelooflijk slecht aan de wedstrijd. 4-0 na 5 minuten en na 10 minuten was het zelfs 6-1. Eens Nico terug als middenopbouwer postvatte kwam er snelheid en snedigheid in de ploeg. Onder impuls van Didier Vanderzijpen,Danny Versmissen en Nico Roelen himself geruggesteund door Tom Hens die samen met Joey De Haeck zijn verdediging nu wel kon sturen kwam OLSE op en over Mouloudia 7-11 bij de rust.

Het eerste kwartier in de tweede helft kwam Mouloudia nog even de neus aan het venster steken 15-16. Maar dan schakelde OLSE opnieuw een versnelling hoger en met enkele Quick Breaks van Ward De Vos en Sven Goossens liep OLSE weg van de tegenstander 17-20 na 20 minuten over 18-25 op 5 minuten van het einde naar 19-29 op het eindsignaal.

OLSE: Didier Vanderzijpen 5, Nico Roelen 5, Sven Goossens 5, Tom Hens 4, Kristof Tyssen 3, Ward De Vos 3, Gert Corten 2, Danny Vesmissen 2
Mouloudia: Servais 5, Ben Hfaied 4, Donofrio 4, Ripoll 3, Simon 2, Ward 1.