Jeugdsportfonds Camille Paulus

Op 12 oktober worden de finales voor de bekers Jeugdsportfonds Camille Paulus gespeeld op de terreinen van Royal Greys, Alkstraat Merksem. Deze finales zijn de bekroning van een project dat gedragen werd door zes partners : Brasschaat Braves, Mortsel Stars, Pioneers, Royal Greys, Spartans en de VBSL. Doel was door op een intensieve en geplande manier initiatielessen te geven in scholen de baseballsport bij de jongeren bekend te maken en nieuwe beoefenaars aan te trekken. Dit project wordt gesponsord door het Camille Paulusfonds van de Provincie Antwerpen.

Het schema van de finales is zodanig opgesteld, dat iedereen die dit wenst nog kan gaan kijken naar de Belgian Series op Pioneers.

Programma:

  • 10u miniemen Royal Greys – Mortsel Stars
  • 10u juniors Mortsel Stars – Spartans
  • 12u kadetten Royal Greys – Pioneers

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.