Jolien Kempeneer Europees kampioen

Op zaterdag 25 oktober 2008 vonden in Hongarije ( Nagykanizsa) de Europese Masters
Ropeskipping plaats. Hipe Skip Merksem was goed vertegenwoordigd op deze wedstrijd, maar liefst drie skippers waren geselecteerd om deel te nemen en zich te meten met de Europese top. Jolien Kempeneer werd Europese Master, bovendien verbrak ze met een score van 99 speed op 30 seconden het wereldrecord. Een indrukwekkende prestatie van deze Antwerpse skipster die deze zomer ook op het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika een derde plaats in de wacht sleepte en met haar seniorenteam meisjes wereldkampioen werd. Ook de andere Hipe Skippers behaalden na een zeer zware competitie mooie resultaten : Nathalie Bortels behaalde de 14e plaats en Manuel Troost werd knap 9de bij de jongens. Hipe Skip Merksem is uitgegroeid tot de wereldtop van de ropekipping.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.