Merksem SC mist kans om op één te komen

De top uit tweede provinciale A liet het afgelopen weekend nogal afweten. Van de huidige top-6 kon enkel Zanvliet zijn wedstrijd winnen. Dat gebeurde zaterdagavond op eigen terrein tegen ploeg in vorm Mariaburg (3-0). Mariaburg miste daardoor de kans om alleen aan de leiding te komen.

Leider Bonheiden kwam namelijk niet verder dan een gelijkspel op bezoek bij Walem en nummer twee, SC Merksem, boekte pas in het slot een 2-2-draw te Kaart. Mariekerke, dat bij winst gedeeld leider zou geweest zijn, ging helemaal kopje onder. In Gooreind slikte het een 3-0-nederlaag. Bonheiden staat nog wel aan de leiding. Het heeft een punt meer dan Merksem, twee meer dan Mariaburg en Zandvliet en drie meer dan Mariekerke.

Wavria, de nummer zes, heeft vier punten minder dan Bonheiden. Het kreeg afgelopen weekend ferm klop van Rapid Leest (6-1). Redolfi maakte voor de thuisploeg drie doelpunten.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.