FC Merksem verliest punten

Er is een einde gekomen aan de mooie zegereeks van FC Merksem. Schelle kon verrassend genoeg een puntje mee naar huis nemen. Het heeft na de 0-0 nu acht punten. Het gelijkspel is knap, maar veel opschieten doet Schelle er niet mee natuurlijk.

Aartselaar is de eerste achtervolger van Merksem. Het pakte in eigen huis de volle buit tegen FC Ekeren. Ekeren, dat vorig jaar nog degradeerde uit tweede provinciale, staat er met 9 op 27 en een bijhorende twaalfde plaats verre van goed voor.

De nummer drie, Wintam, maakte ook geen fout. Het bracht de verplaatsing naar Branst tot een goed einde en nadert tot op vier punten van leider Merksem. Datzelfde geldt voor promovendus Zwijndrecht. Verbroedering haalde tegen staartploeg Reet het zwaar geschut boven en won met 0-6. De Smet lukte drie goals.

Maccabi heeft de kans gemist op tot op twee punten van Merksem te naderen. Het verloor met het kleinste verschil op bezoek bij Sparta Linkerover. Voor dat team kwam deze zege geen week te vroeg.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.