Nog een plekje in de etalage?

Het districtsbestuur zoekt handelaars die bereid zijn om tijdens de week van de poëzie een gedicht, van Merksemse (amateur)dichters, in de etalage te plaatsen. Vorig jaar namen niet minder dan 25 winkeliers deel.

In het thema ‘vriendschap’ kan iedereen meedoen aan de week van de poëzie. Het is al de zesde keer dat het district zo’n week organiseerd. Alle inwoners en alle leerlingen van scholen in Merksem mogen één eigen gedicht insturen met als thema ‘vriendschap’. De jury maakt een keuze uit alle inzendingen.

De laatste week van januari worden de gekozen gedichten op groot formaat in etalages van winkels geplaatst en op enkele centrale locaties in Merksem. Alle geselecteerd werken verschijnen samen in een gedichtenbundel, die tijdens die week gratis in de deelnemende winkels ligt.

Contactpersoon Bob Stuer, tel. 03 641 72 40, stuur uw teksten voor za 15/11 aan bob.stuer@stad.antwerpen.be of per post:Week van de Poëzie 2009, districtsbestuur, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, 2170 Merksem.

De gedichten zijn maximum 30 lijnen, getypt en vergeet niet om uw naam, leeftijd en adres te vermelden.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.