Toch geen gedichten door districtraadsleden

Het voorstel van VB-raadslid Stan Leys om tijdens de week van de poëzie zelf gedichten voor te lezen, werd niet overgenomen door de raad. De meerderheid acht het niet nodig om eigen of geleende gedichten voor te dragen. Schepen van cultuur Koen De Cock (CD&V) stelt voor dat ‘dichterlijke’ districtsraadsleden zich zouden aansluiten bij de bestaande initiatieven. Hij werd daarin gevolgd door Open VLD en SP.A, die de raad geen geschikt forum vinden om poëzie te bedrijven en betwijfelen of dat meer volk naar de publieksbanken zou lokken. Het district blijft natuurlijk wel het jaarlijkse boekje met gedichten van Merksemse inwoners uitgeven.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.