Werk mee aan het Duveltjesstrand

Ook dit jaar kan je in de zomer terecht op het Duveltjesstrand. Dit vindt plaats van zaterdag 11 juli t.e.m. zaterdag 25 juli. De locatie blijft dezelfde (Noordkaai Klein Dok) en ook dit jaar zal er weer veel zon en zand zijn.

Voor de verschillende activiteiten is men op zoek naar jouw inbreng. Wil je zelf iets op het Duveltjestrand organiseren? Een concert of een pétanquewedstrijd? Een workshop of kinderanimatie? Iets sportiefs of een picknick? Of misschien iets helemaal anders? Alle voorstellen zijn welkom.

Daarom nodigt de organisatie je graag uit voor de Het Strand Plant vergadering. Neem je concrete voorstellen mee en stel ze voor.

Wanneer: Donderdag 12 maart om 20u

Waar: MerksemDok – Emiel Lemineurstraat 72-74 (2170 Merksem)

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.