Lentepoets voor bedrijven, organisaties en handelaars

In april organiseert Opsinjoren voor de twaalfde keer de Lentepoets. Hebt u zin om mee te lentepoetsen met uw bedrijf, organisatie of winkel? Bent u op zaterdag gesloten? Dan kunt deelnemen aan de tweede lentepoets voor bedrijven op vrijdag 24 april.

Voor de poetsactie worden gratis borstels, vuilnisblikken, zwerfvuilgrijpers, rolcontainers en ook affiches en flyers ter beschikking gesteld. Elke deelnemende firma krijgt als beloning een bloembak met geraniums om zijn voorgevel te verfraaien en een borstel of veger en blik. Bovendien zijn alle deelnemende werknemers welkom op de afsluitende receptie. Die zal plaatsvinden van 16 tot 18 uur op het plein aan de kop van het Groot Dok in de Sint-Bartholomeusstraat. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom.

Inschrijven met uw bedrijf doet u voor 1 april (als er poetsmateriaal en bloembakken moeten voorzien worden). Indien u eigen poetsmateriaal hebt en ook wilt deelnemen aan de receptie kunt u inschrijven tot 17 april.
i Marc Bolsens
buurtregisseur Oud-Merksem
tel. 03 292 95 83
marc.bolsens@stad.antwerpen.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.